30 ian. 2007

Fashion Zone @ Bucharest - part 2

Surpriza serii: Carmen Secareanu. Nu stiam mai nimic despre ce face. Tinute minimale, trance (chiar si sound-ul ambiental), spre SF chiar, aminteau de Dune (vorba cuiva).







2 Comments:

Blogger ina bixade said...

Hello, darling, my little fashionista, care merge la fashion show-uri si comenteaza dupa aceea , m-am gindit sa bag si eu un comentariu , nu ca as fi vreun critic de moda, insa ici colo, mi se pare ca am ceva sense of fashion, asa ca permite-mi sa ma leg de ce-mi vad ochii, in imaginile astea pe care le-ai etalat . Cel mai mult imi plac ciorapii tai in dungi si patratele hi hi hi.. si felul cum te-ai lasat pozata (fara cap, tu esti aceea, nu? poate vad la patrat) like a young lady, acolo in front row ,pregatita cu aparatul-foto sa click-click-flash-flash .Patzachinele alea, numite models, sint tare uritele, cu picioarele albicioase si scurte, (cel putin asa par in poze, deci eu critic ce vad) nu e de mirare ca hainele ce le prezinta, nu mi se par extraordinare. Cel putin acolo unde sint imbracate in "cearceafuri "albe, parca sint niste stafii , eu una asa le vad de aici de la "departare". Iar gagica aia incaltata cu niste tenisi albi parca si cu rochia aceea cu buzunare largi, aplicate pe parti , zici ca-i sora medicala , bonetzica de pe cap ii mai lipseste.(vaaai) Mi-ar placea sa spun ca they look white-hot , dar imi sugereaza ideea de fantomatic and unflattering. Cu privire la colectia aceea care abunda in culori portocalii-rosiatice, de asemenea as vrea sa spun ca those outfits sizzle, numai ca-mi vine pe limba exact opusul, adica - fizzle-:). Se pare ca your Fashion Zone nu e pe gustul meu (de data asta)si sint sigura ca nu ai nimic impotriva, everyone has different taste. Acum si calitatea pozelor poate fi de vina, dupa cum se vede, unele imagini sint blurry. Da, metalicul , silver and golden details se poarta anul asta, precum si patent leather. De asemenea, the wooden platform (la incaltaminte, desigur ) is still in fashion. Cam atit am avut de zis.

31.01.2007, 15:25  
Blogger laura bucur said...

hmmm, ce de comentarii! :) dar sunt binevenite atat criticile cat si aprecierile. e drept, pozele nu sunt dintre cele mai bune, manechinoasele alea se miscau tare rapid. poate daca ai fi fost acolo alta parere ai fi avut, insa e adevarat, colectia cu "cearsafuri" era foarte stranie, dar a mers, este altceva.

31.01.2007, 15:37  

Trimiteți un comentariu

<< Home