18 apr. 2008

Dream about H&M

O mare si eleganta teapa. Mult asteptatul H&M nu a venit in Romania. Am fost azi la deschiderea Baneasa Shopping City. Bershka, Stradivarius, Oysho, Pimkie...stau frumusel la locul lor. Dar o sa vin cu mai multe detalii sambata viitoare in RL.

Etichete:

5 Comments:

Blogger Delice said...

Se stie de cateva luni ca H&M a refuzat sa vina in RO sub patronajul celor care au si Zara. Cred ca au dat o tura prin magazinele astora si s-au ingrozit de adaosurile pe care le baga. Sa fim seriosi. Prefer avionul de Viena si 3 zile de shopping extrem, decat sa mai calc prin vreun mall din Bucuresti. Si dinpacate, sunt multi care gandesc asa.

19.04.2008, 10:25  
Blogger laura said...

mda, eu abia ieri am aflat si nu ca m-as da in vant dupa H&M dar din pacate nu e la indemana oricui sa ia avionul pentru X tara chiar si pentru o pasiune ca shoppingul.

19.04.2008, 11:46  
Anonymous Anonim said...

Nu prea imi plac H&M si parerea mea e ca nu au nimic suficient de interesant care sa justifice o calatorie afara :P
Oricum, e pacat ca Romania e o tara cu preturi nejustificat de mari la haine si fara promotii comparabile cu cele de afara (la haine de o calitate decenta).

19.04.2008, 19:18  
Blogger Delice said...

nu stiu, eu intotdeauna am gasit lucruri faine la H&M dar trebuie sa ai si rabdare sa cauti :) cand o sa lanseze colectia de toamna alaturi de Comme des Garcons, o sa merite plimbatul pana la Viena si statul la cozi.

20.04.2008, 22:28  
Blogger Dude said...

Ever heard of second hand shops? :P
Domneste H&M-ul si pe acolo.
Plus ca e ceva mai environmentally friendly!

04.07.2008, 13:50  

Trimiteți un comentariu

Links to this post:

Creați un link

<< Home