12 apr. 2008

Stil de femeie insarcinata

Se spune ca apogeul frumusetii si senzualitatii la o femeie este atins in perioada graviditatii in pofida schimbarii dimensiunilor fizice... Interesant mi s-a parut un sondaj, citit de curand, ce releva ca 70% dintre barbatii cu varste cuprinse intre 20 si 60 de ani considera frumoasa o burtica de gravida atunci cand viitoarea mamica poarta si o vestimentatie la moda...

Etichete:

3 Comments:

Blogger Unknown said...

Draga Laura,
Ma numesc Corina Trif si comentariul meu este legat de un articol al tau din Romania Libera din luna Martie pe tema Outleturilor. Poate nu ai auzit, dar pe Str. Sos. Stefan cel Mare nr 1 in Bloc Perla Parter s-a deschis magazinul "Scandinavian Outlet" care ofera marci high end din tarile scandinave la preturi de outlet adica, tricouri 29, blugi la 59, camasi la 39, produse pentru femei, barbati, copii, casual sau business , un magazin pe 200 mp.
Te invit sa-l vizitezi si crede-ma ca nu vei regreta.
Ma poti contacta la scandinavianoutlet@yahoo.com pentru detalii suplimentare
Cu respect,
Corina

17.04.2008, 09:52  
Blogger laura bucur said...

Multumesc Corina de invitatie si sincera sa fiu am auzit de Scandinavian Outlet dar nu l-am zarit niciodata desi trec zilnic pe acolo. Am sa-mi fac timp special sa ma opresc intr-o zi.

17.04.2008, 11:05  
Anonymous Anonim said...

mai este si printul acela pe tricouri: Baby on board - exact ca stickerul pt masinutze.
Wow abia astept si eu sa fiu pregnant sa vezi atunci comedie :D

29.04.2008, 17:04  

Trimiteți un comentariu

<< Home