11 nov. 2008

Nooka in Romania

Va aratam intr-un post mai vechi niste ceasuri realmente SF. De la feeder am am aflat ca Nooka se vinde in Romania prin Clockwise. Mi-as cumpara si eu unul, desigur colorat, chiar daca mi-ar fi aproape imposibil sa descifrez ora. Costa in jur de 500 lei.


Etichete:

2 Comments:

Anonymous Anonim said...

glad u like it, laura

11.11.2008, 20:29  
Anonymous Anonim said...

Draga Laura,

Intr-adevar, din noiembrie,

Ceasurile Nooka au intrat pe piaţa din România

Ceasurile Nooka au intrat pe piaţa din România prin site-ul clockwise.ro. Nooka este un brand american cunoscut pentru modul inovativ de afişaj al orei cât şi pentru designul ingenios şi calitatea materialelor folosite. Brandul se adresează tuturor consumatorilor care apreciază noutatea şi inventivitatea, în orice domeniu.

Nooka foloseşte un sistem minimalist de display. Limbile ceasurilor normale dispar, fiind înlocuite de puncte sau linii care se aprind, câte una pentru fiecare oră sau minut. Nooka foloseşte diferite tipuri de display, toate modelele fiind disponibile în game variate de culori şi materiale precum poliuretan, aluminiu, oţel inoxidabil şi piele.

Citirea unui ceas Nooka este intuitivă, fiind necesară doar numărarea punctelor sau liniilor “pline”. În imaginea ataşată, (NOOKA_ZENV_Purple) ceasul arată ora 6.52 AM, primele două linii verticale arătând cele 12 ore, iar ce-a de treia bară afişând minutele.

“Nooka este într-adevăr modul neconvenţional de a spune cât e ceasul. Modul în care se citeşte un asemenea ceas pare mai ciudat la început, dar de fapt este foarte simplu. Eu m-am obişnuit cu Nooka al meu cam în două săptămâni. Acum pot spune mai repede cât e ceasul dacă mă uit la Nooka decât la un ceas clasic” a declarat Cătălin Baciu, Managing Partner Clockwise.

Despre Nooka:

Nooka este creaţia artistului Mathew Waldman. În 1997, în timp ce fixa cu privirea un ceas de pe peretele unui hotel din Londra a realizat cât de puţine modalităţi de a afişa ora sunt folosite până în prezent. A făcut câteva schiţe pe un şerveţel pe care l-a adus la New York şi după ce a finisat designul l-a prezentat echipei sale. Unicitatea creaţiilor sale l-a determinat să patenteze proiectul.

Despre Clockwise:

Clockwise este o companie care doreşte să promoveze inovaţia prin produsele importate pe piaţa din România. Misiunea Clockwise este de a oferi doar produse caracterizate prin noutate şi doreşte să satisfacă nevoia consumatorilor din România de a beneficia de produse inedite, disponibile deja pe pieţele din Europa şi Statele Unite ale Americii.

12.11.2008, 11:27  

Trimiteți un comentariu

<< Home